Fremtidsfabrikken
Jessens Mole 11
5700 Svendborg
  kontakt@fremtidsfabrikken.com
Tlf. 30 17 44 49
     
   
 
 
 

DEN KREATIVE KLASSE HOLDER TIL PÅ SYDFYN


Andelen af virksomheder inden for de kreative erhverv som design, arkitektur, kommunikation, medier, kunst, HR, PR og underholdning er forholdsvis stor på Sydfyn og øerne. Kreative erhverv er en sydfynsk styrkeposition, og derfor fokuserer Fremtidsfabrikken på at skabe endnu bedre betingelser for de kreative kræfter i området, så de får lyst til at blive og bidrage til udviklingen, og så nye kommer til.

 

At Sydfyn og øerne har et stort uudnyttet potentiale i forhold til udvikling af den kreative klasse, understøttes af et forskningsarbejde lavet af Mark Lorentzen fra Copenhagen Business School i 2007, hvor han konkluderer: ”Svendborg og Sønderborg er udvalgt (til at deltage i forskningsprojektet) på grund af den bemærkelsesværdigt store kreative klasse i disse relativt små byregioner. Også Ærø er udvalgt på denne baggrund, fordi det lille øsamfund har en overraskende stor kreativ klasse.” Rapporten har dannet grundlag for bogen "Den danske kreative klasse", af Mark Lorenzen, Kristina Vaarst Andersen & Trine Bille.

 

 

De kreatives position styrkes også af Ge9, der er et sydfynsk netværk for kreative fagfolk, hvor pionerånd og professionalisme går hånd i hånd.

 
FABRIKS INFO

11.11.2014

ÅBNING AF VORES KREATIVE IVÆRKSÆTTERHUS

 

11.11.2014

BOG OM VOKSEVÆRK I NETVÆRK - DEN SYDFYNSKE MODEL

 

11.11.2014

ÅBNINGSUGE MED MASSER AF TILBUD

 

EU Socialfond
Syddansk Vækstforum