Fremtidsfabrikken
Jessens Mole 11
5700 Svendborg
  kontakt@fremtidsfabrikken.com
Tlf. 30 17 44 49
     
   
 
 
 

SPØRG DIT MARKED


Ida Borch 

Torsdag den 24. april kl. 16.30-19.30

Cafe Kok, Gerritsgade 56, St. TH, 5700 Svendborg

(Vi er i baghuset, så der er indgang igennem gården fra Vestergade)

 

Spørg dit marked - hvad synes de om de oplevelser, du sælger?

Markedsanalyser er noget, der normalt hører til hos virksomheder med store udviklings- og markedsføringsbudgetter. Men sådan behøver det ikke være, og sådan skal det helst ikke være for aktører i oplevelsesindustrien. 

 

På dette netværksarranagement får du en kogebog til, hvordan du som iværksætter kan lægge øret til oplevelsesmarkedet - uden brug af spørgeskema og penge. Det eneste du skal bruge er tid og viden om, hvordan du 'høster kvalitative data'. Tiden må du selv finde. Vi giver dig høstmetoden.

 

Hvad lærer jeg? 

Du lærer at spørge dit marked. At lægge øret til jorden. Du får en kogebog til, hvordan du kan holde en fokusgruppe, lave hurtige interviews eller fx. lave en undersøgelse i en lukket facebook-gruppe. Du får svar, hvordan du bygger en interviewguide op; hvad skal du spørge om og hvordan skal du spørge. Og du får svar på, hvordan du gennemfører din undersøgelse og endelig lærer du, hvordan du skal bearbejde og bruge det, dine interviewpersoner fortæller. Og så får du en hurtig genvej til de store megatrends, der er gode at kende - især for oplevelsesindustrien.

 

Hvorfor lige oplevelsesindustrien?

Alle, der udvikler et produkt/en ydelse eller alle, der står for at skulle markedsføre en virksomhed har brug for at få input til, hvorfor folk gerne vil købe eller ikke vil købe. Og især i oplevelsesindustrien er det vigtigt, netop fordi du handler med oplevelser. Her har folk generelt mange holdinger, og de vil gerne spørges inden de bruger deres penge. Om hvordan de bruger deres penge. Og hvorfor de bruger dem, der hvor de gør.

 

Har du egentlig det produkt eller den markedsføring, som din målgruppe vil bide på? Det kan en quick-and-dirty undersøgelse hjælpe dig med at afklare. Quick and dirty henviser til, at det er noget, der går hurtigt og at metoden sådan set er lidt beskidt - fra en videnskabelig synsvinkel: Du kan ikke bruge dit resultat til statistik eller skrive en afhandling om det bagefter. Til gengæld kan du bruge det til at gå direkte videre med produktudvikling eller markedsføring.

 

Oplægsholder: 

Ida Borch, som nogle kender fra netværk i sociale medier, bearbejder til lejligheden sin bog "Spørg Hvorfor - Sådan skaber du meningsfulde kvalitative undersøgelser med dine kunder og brugere". Ida gennemfører jævnligt kvalitative evalueringer også for oplevelsesindustrien, senest har hun i januar lagt sidste hånd på en interessentanalyse for Havørred Fyn projektet. Et projekt, der handler om at få danske og internationale lystfiskere til de fynske kyster og lægge deres fiskeoplevelsesbudgetter her.

 

Program:

 

16.30

Velkomst og netværk 

 

16.45

Velkommen til Ida

Skab en god historie

         

18.00

Sandwich, nu med netværk og gode historier

 

18.30

Den gode historie forsat

 

19.30

Hvordan kommer vi videre...

 

Materiale:

Kvalitive undersøgelser

Analysér og fortolk

 

Tilmelding gerne inden 11. april til kontakt@fremtidsfabrikken.com 

 

Det er gratis at deltage. 

 

Arrangeret i samarbejde med Naturturisme.

 

Luk og retur

 
 
FABRIKS INFO

11.11.2014

ÅBNING AF VORES KREATIVE IVÆRKSÆTTERHUS

 

11.11.2014

BOG OM VOKSEVÆRK I NETVÆRK - DEN SYDFYNSKE MODEL

 

11.11.2014

ÅBNINGSUGE MED MASSER AF TILBUD

 

EU Socialfond
Syddansk Vækstforum