Fremtidsfabrikken
Jessens Mole 11
5700 Svendborg
  kontakt@fremtidsfabrikken.com
Tlf. 30 17 44 49
     
   
 
 
 

EVENTS 2014


I 2014 har vi haft følgende events:

 

14.nov.  

DET MOBILE FABLAB med co-creation og innovation ml. forskellige virksomheder/brancher/værdikæder. Kom tættere på de digitale teknologier fx tegning, 3D-print, laserskæring, CNC-fræsning, rapid prototyping mm.

     
14. nov.  

KREATIV PÅ KOMMANDO - workshop om at lade effektivitet og kreativitet gå hånd i hånd og få mere ud af dét, som allerede er.

     
13. nov.  

KONCERT MED LYDEN AF IVÆRKSÆTTERI - den skabte lyd fra tirsdags workshop præsenteres med humor, musik, historie, der inddrager publikum.

     
13. nov.  

DET MOBILE FABLAB med co-creation og innovation ml. forskellige virksomheder/brancher/værdikæder. Kom tættere på de digitale teknologier fx tegning, 3D-print, laserskæring, CNC-fræsning, rapid prototyping mm.

     
12. nov.  

BRUG FOR EN EKSTRA HÅND - hør om mulighederne for samarbejde om  videnskompetencer, inden for forskning og uddannelse. Mange af boosterne har allerede gode erfaringer med at få en relevant studerende eller kandidat fra SDU.

     
12. nov.  

VIND ELLER FORSVIND PÅ INTERNETTET - workshop om Online Marketing. Din hjemmeside er det første sted, en potentiel kunde søger information. Finder kunden det, han leder efter? Hvilket indtryk får kunden af din virksomhed? Er det nemt for kunden at handle eller komme i kontakt med virksomheden? Du har 3-5 sekunder til at vinde kundens fortrolighed!

     
11. nov.  

INVIELSE OG ÅBNING af det kreative iværksætterhus Fremtidsfabrikken

og Lanceringen af bogen ”Vokseværk i netværk – den sydfynske model”

og Reception for byggefirmaer, politikere, samarbejdspartnere og de kreative iværksættere som er Fremtidsfabrikkens omdrejningspunkt.

     
11. nov.  

LYDEN AF IVÆRKSÆTTERI - workshop hvor der arbejdes med historier og lyden af iværksætteri. Hvordan lyder iværksætteri på Sydfyn?

     
20. august   BOOST ØNSKER - Vi inviterer til åbent netværksevent hvor vi samler op på ønsker fra foråret og får gang i netværket igen.
     
6. maj   WORKSHOP OM DET KREATIVE IVÆRKSÆTTERHUS - vi inviterer kommende brugere af det kreative iværksætterhus Fremtidsfabrikken til en workshop om huset, der åbner til efteråret på Svendborg havn. Temaerne er indretning, grafisk identitet, lejemål, branding mm – og vi vil gerne høre dine idéer!  
     
30. april   VÆR MED TIL AT FEJRE DE NYE BOOSTERE - kom til reception i anledning af den fælles afslutning på uddannelsesforløbet Boost Sydfyn 1.2. Den sidste årgang kreative iværksættere oplever kulminationen på uddannelsesforløbet ved at komme ”Ind til eksperterne”.
     
24. april   SPØRG DIT MARKED - hvad synes de om de oplevelser, du sælger? På dette netværksarranagement får du en kogebog til, hvordan du som iværksætter kan lægge øret til oplevelsesmarkedet - uden brug af spørgeskema og penge.
     
23. april   AFTALER DER HOLDER  er et Bonus Boost, hvor advokat Susanne Bundgard afdramatiser juraen. Få styr på det juridiske, når du laver aftaler med kunder og leverandører eller blot skal rykke for en betaling – og deltag i en workshop, hvor du kan spørge til alle dine udfordringer.
     
10. april   EN GOD HISTORIE - HVORDAN? er et Boost DROP IND med Sannie Buren, der aktivt arbejder med historier og billeder. Det bliver en eftermiddag, der veksler mellem oplæg og arbejde med egen historie og masser af netværk.
     
8. april  

VEJLEDNINGSAFTEN MED BIZZ'ERNE er et åbent netværksevent, hvor du kan møde det nye erhvervsrådgivernetværk på Sydfyn. Det er Boost Bizz’erne der stiller op til vejledning af kreative iværksættere inden for økonomi, jura, finansiering og generelle forretningsudfordringer. Det bliver en aften, hvor rådgiverne hjælper jer med forskellige udfordringer, og I hjælper dem med at blive endnu bedre rådgivere.

     
8. april  

IVS - DET NYE IVÆRKSÆTTERSELSKAB er et åbnet netværksevent, hvor advokat Susanne Bundgard fortæller om facts, fordele og ulemper ved den nye selskabsform - er det noget for dig? 

     
20. marts    INSTAGRAM OG TRIPADVISOR er et åbent netværksevent. Mød Trine-Maria Kristensen, hun vil fortælle om Tripadvisor og vise, hvordan du med Instagram fx. kan samle og præsentere relevante billeder fra din virksomhed. 
     
13. marts    BOOST HJÆLP er et Boost DROP IND event, hvor forskellige boostere bruger en eftermiddag på, at hjælpe med at udvikle netop din forretning yderligere. Der er også god mulighed for at netværke.
     
4. marts    FLOWSPILLET er et Boost DROP IND, hvor du kan prøve Flowspillet, som er en proces, udformet som et brætspil. Det skaber rum for kollektiv bevidsthed og individuel intelligens.
     

3. marts

27. februar

 

  T EN GOD PRIS er et Bonus Boost, hvor du kan høre Margrete Bak tale om, hvordan du prissætter dine ydelser og produkter rigtigt, og bliver fortrolig med at forhandle. 
     
14. februar    STRUKTUR OG PRIORITERING I HVERDAGEN er et Boost NU event. Her får du igennem en involverende workshop med Margrete Bak, redskaber til prioritere og få struktur på din arbejdsdag.
     
6. februar    SÅDAN HÅNDTERER DU PRESSEN er et netværksevent, hvor du kan høre Anette Vestergaard tale om, hvordan du håndtere pressen. Du vil gerne have gratis presse, men hvem skal du kontakte? 
     
3. februar    STRESSHÅNDTERING MED SAMVÆRDIGHED - PÅ ÆRØ er en Boost NU workshop med Thomas Michaelsen. Her får du nogle enkle værktøjer til at håndtere et stigende indre pres i en hektisk hverdag.
     
21. januar    DE GODE HISTORIER er et åbent netværksevent, hvor du kan høre Ivar Gram fra Sort Safari ved Vadehavet og Henrik Konnerup, fortælle om både turisme og chokolade eventyr. 
 
FABRIKS INFO

11.11.2014

ÅBNING AF VORES KREATIVE IVÆRKSÆTTERHUS

 

11.11.2014

BOG OM VOKSEVÆRK I NETVÆRK - DEN SYDFYNSKE MODEL

 

11.11.2014

ÅBNINGSUGE MED MASSER AF TILBUD

 

EU Socialfond
Syddansk Vækstforum